Afspraken 2018

Afspraken

Daar is de lente, daar is de wielertoerist: afspraken


1. Samen uit, samen thuis.


2. Kilometerpunten worden alleen toegekend indien deze in clubverband gereden worden en waarbij ze ook op onze kalender moeten voorkomen.


3. Geldig inschrijven gebeurt door zich bij iedere rit persoonlijk aan te melden aan de inschrijvingstafel. Komt u later bij de club, dan dient u ook uw aanwezigheid persoonlijk te melden aan één van de bestuursleden. Verlaat een renner voortijdig de club, dan dient hij/zij zich ook persoonlijk aan te melden bij een bestuurslid.


4. Het is noodzakelijk dat de fiets en de renner technisch en mechanisch in orde zijn. Alleen zo geniet men van punt 5.


5. Bij een valpartij of een mechanische breuk tijdens de rit, waarbij het onmogelijk is verder te rijden, worden de kilometerpunten van de volledige rit aan het slachtoffer toegekend.


6. Wijzigingen en berichten (vb. wijziging startuur) i.v.m. de club worden in het lokaal tijdig uitgehangen aan het plakbord. Ze worden ook vermeld op de website.


7. Na overleg van het bestuur kunnen kilometerpunten ev. toegekend worden aan 'werkende leden', d.w.z. leden die een rit niet kunnen meerijden per fiets, daar ze een andere activiteit uitvoeren ten voordel van de club (vb. chauffeur volgwagen).


8. Eventuele bemerkingen aangaande het klassement dienen gemeld te worden binnen de eerste twee weken na optreden van het euvel.


9. Verdere betwistingen dienen binnen de twee uur na het voltrekken van de feiten aan de voorzitter of aan de secretaris meegedeeld te worden.


10.Onze activiteiten zijn uitsluitend bedoeld voor wielertoerisme. Beroepsrenners of ex-beroepsrenners kunnen dus in geen geval aansluiten.


11.Wie op het einde van het seizoen het meeste aantal kilometers heeft gereden, wordt 'kampioen'. Drie maal 'kampioen' betekent 'keizer'. Zes maal kampioen is 'superkeizer'.


12.Het dragen van een helm is verplicht.


13.De clubkledij blijft eigendom van de club.

Kampioenen 2014 Stefaan en Dirk

Kampioenen 2015 Johan en Dries

Kampioenen 2016 Wilfried en Chris

Kampioenen 2017 Johan en Luc

Kampioen 2018 Luc